Unna dig eller någon annan en hälsosam och vacker present med en kristallinfuserad tekanna i glas från Heliga Hemmet

Unna dig eller någon annan en hälsosam och vacker present med en kristallinfuserad tekanna i glas från Heliga Hemmet

Unna dig själv eller en vän en unik present med en kristallinfuserad tekanna i glas från Heliga Hemmet. Denna vackra glasflaska är toppad med en roséguldskork som skruvas fast för att förhindra läckage och spill. De äkta kristallerna är säkert placerade i botten av flaskan och ger en härlig touch till den övergripande designen.

Men det är inte bara utseendet som gör denna tekanna till en utmärkt gåva. Kristallerna som är infuserade i vattnet ger en mängd olika hälsofördelar, beroende på vilken sten som används. Till exempel kan ametist ge lugn och avkoppling, medan rosekvarts främjar kärlek och välbefinnande. Genom att använda en kristallinfuserad tekanna kan man skapa en mer hälsosam och balanserad dryck som kan hjälpa till att förbättra humör och energinivåer.

För att göra denna gåva ännu mer praktisk och bekväm, ingår även en neoprenöverdrag för flaskan. Detta skyddar flaskan från skador och gör det lättare att ta med sig på resor eller till jobbet.

Så varför ska du köpa en kristallinfuserad tekanna från Heliga Hemmet? Förutom det vackra utseendet och hälsofördelarna som kristallerna ger, är denna tekanna också praktisk och bekväm att använda. Det är en unik och tankeväckande present till dig själv eller någon annan som älskar te och vill förbättra sin hälsa och välbefinnande.

Beställ din kristallinfuserade tekanna HÄR  från Heliga Hemmet idag och ge dig själv eller en vän en hälsosam och vacker present som kommer att vara uppskattad i många år framöver.

 

KRISTALL FLASKOR 

Back to blog