Vattenflaska i glas med rosenkvarts

Varför ha kristaller i sitt vatten och te och vad det har för effekt

Kristaller har länge varit kända för sina helande egenskaper och används för att balansera energi och främja hälsa och välbefinnande. En av de mest populära sätten att använda kristaller är genom att infusera vatten och te som man dricker med deras energi.

 

Kristall-infuserat vatten och te är en mycket enkel och effektiv metod för att dra nytta av kristallernas helande egenskaper. Genom att ha  kristaller i sin vattenflaska eller sin tekanna, kan du överföra deras energi till drycken och sedan dricka den för att uppleva dess fördelar.

 

Det finns även olika sätt att ladda kristallerna med den energin du vill främja hos de. Som exempelvis att lägga de under månljuset, meditera med de och tala affirmationer över de. Detta stärker energin du får av kristallerna.

Här är några av de fördelar med kristall-infuserat vatten och te:

 

1. Balanserar energi: Kristaller har en unik energi som kan hjälpa till att balansera kroppens energiflöde. Genom att dricka kristall-infuserat vatten och te kan du hjälpa till att balansera din egen energi och främja en känsla av lugn och harmoni.

 

2. Främjar hälsa: Kristaller har också visat sig ha helande egenskaper och kan hjälpa till att främja hälsa och välbefinnande. Genom att dricka kristall-infuserat vatten och te kan du dra nytta av dessa helande egenskaper och stärka ditt immunsystem.

 

3. Ökar medvetenhet: Kristaller har också en förmåga att öka medvetenheten och hjälpa till att öppna upp för nya perspektiv och insikter. Genom att dricka kristall-infuserat vatten och te kan du öppna upp för nya idéer

 

Beroende på vilken/ vilka stenar du väljer att använda kan de främja olika önskade effekter. Se alla flaskor HÄR.

 

Läs mer om vilka stenar som bidrar med vad för att välja den rätta som just du behöver.

 

Läs vår guide om varje kriistall och dess egenskap för att hitta rätt kristall för just dig HÄR.

Back to blog