Refund policy

Retur policy:

Vi har en returpolicy på 14 dagar, vilket innebär att du har 14 dagar efter att du har tagit emot din vara att begära en retur.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara i samma skick som du fick den, oanvänd eller oanvänd, med etiketter och i originalförpackning. Du behöver också kvitto eller bevis på köp.

För att starta en retur kan du kontakta oss på info.deusajewelry@gmail.com.

Om din retur godkänns skickar vi dig en returfraktetikett samt instruktioner om hur och var du ska skicka din paket. Varor som skickas tillbaka till oss utan att först begära en retur kommer inte att accepteras.

Du kan alltid kontakta oss för eventuella frågor om retur på info.deusajewelry@gmail.com.

Skador och problem: Vänligen inspektera din order vid mottagandet och kontakta oss omedelbart om varan är defekt, skadad eller om du får fel vara, så att vi kan utvärdera problemet och rätta till det.

 

Återbetalningar:

Vi meddelar dig när vi har mottagit och inspekterat din retur och låter dig veta om återbetalningen godkändes eller inte. Om godkänd kommer du automatiskt att bli återbetalad på ditt ursprungliga betalningssätt inom 10 arbetsdagar. Tänk på att det kan ta lite tid för din bank eller kreditkortsföretag att behandla och bokföra återbetalningen också. Om det har gått mer än 15 arbetsdagar sedan vi har godkänt din retur, kontakta oss på info.deusajewelry.com.